Over PaDam

Specialistische Zorg met een Hart

Bij PaDam zetten wij ons in voor professionele en persoonlijke zorg, rechtstreeks bij u thuis. Naast de vaste zorg momenten zijn wij voor vragen altijd bereikbaar. Onze toewijding is 24/7 merkbaar, of u ons nu nodig heeft voor vragen of voor urgente situaties zoals een storing bij een infuuspomp. Onze belofte? U staat direct in contact met een ervaren verpleegkundige.

Het Begin van Uw Zorgtraject
Of u nu door uw huisarts, het ziekenhuis, of uit eigen initiatief bij ons terechtkomt, wij zorgen ervoor dat uw zorgvraag centraal staat. Na uw aanmelding komt een van onze verpleegkundigen bij u thuis, of indien nodig in het ziekenhuis, om de zorgverlening af te stemmen. Wij informeren u over het tijdstip en de frequentie van onze bezoeken. Houd er rekening mee dat er, vanwege het onvoorspelbare verkeer, een tijdvak van één tot anderhalf uur kan zijn.

Samenwerking en Individualisering
Wij zien de kracht van samenwerking. Mocht u een mantelzorger hebben die betrokken wil zijn bij de zorg, of zelfs bepaalde taken wil overnemen, dan zijn wij bereid om samen te werken en, indien nodig, opleiding te bieden voor specifieke verpleegtechnische handelingen. Dit gebeurt altijd in overleg met uw behandelend arts. En heeft u persoonlijke voorkeuren, zoals het uittrekken van schoenen bij binnenkomst? Geef het aan en samen vinden we een oplossing

Efficiënte Organisatie
PaDam werkt zelfstandig, van de aanmelding van nieuwe cliënten tot de administratie met zorgverzekeraars. Dit betekent lagere kosten voor ons en snellere, directe communicatie voor u.

Continu op zoek naar vebetering

Innovatie en Vooruitgang in een Snel Veranderende Wereld

We leven in een tijdperk van razendsnelle veranderingen, zowel in de gezondheidszorg als daarbuiten. In deze dynamische wereld is stilstaan geen optie. PaDam kiest resoluut voor vooruitgang, waarbij we moderne innovaties naadloos integreren met topzorg. Hierbij staat de harmonie van technologie en persoonlijke aandacht altijd centraal.

De groeiende nadruk op duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid is niet te negeren. Bij PaDam dragen we actief bij aan deze wereldwijde beweging. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren zonder de kwaliteit van onze dienstverlening te compromitteren. Of het nu gaat om de bredere wereld of de specifieke uitdagingen van de gezondheidszorg, we zijn vastbesloten om toonaangevend te zijn in elke stap van onze reis.