Kennis up to date op basis van Evidence Based Practice

Evidence Based Practice bij Padam Specialistische Thuisverpleging

Bij Padam Specialistische Thuisverpleging staat de kwaliteit en effectiviteit van zorg centraal. We zijn ervan overtuigd dat de beste zorgverlening gebaseerd is op actuele wetenschappelijke inzichten en bewezen effectieve methoden. Daarom omarmen we het principe van Evidence Based Practice (EBP). Dit houdt in dat we onze zorgverlening continu evalueren en optimaliseren op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken, onze eigen ervaringen, en de voorkeuren en waarden van onze patiënten.

Voorbehouden Handelingen up-to-date

De zorg verandert voortdurend. Nieuwe onderzoeken en technologieën leiden tot nieuwe inzichten en behandelmethoden. Het is essentieel dat onze verpleegkundigen niet alleen bekwaam zijn in de voorbehouden handelingen, maar dat hun kennis en vaardigheden ook actueel zijn. Door te werken met EBP zorgen we ervoor dat onze voorbehouden handelingen steeds up-to-date zijn, in lijn met de nieuwste richtlijnen en standaarden.

Altijd en Overal Bijscholen met ons Digitaal Portaal

Om onze medewerkers te ondersteunen in hun continue ontwikkeling en om de kwaliteit van zorg te waarborgen, bieden wij alle medewerkers toegang tot een digitaal portaal. Dit portaal bevat een uitgebreide bibliotheek van e-learnings en actuele protocollen. Of je nu dieper wilt duiken in een specifiek onderwerp, je vaardigheden wilt bijspijkeren of jezelf wilt inlezen in een nieuw protocol, met dit digitale portaal kan dat altijd en overal. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers altijd voorbereid zijn en de beste zorg kunnen bieden aan onze cliënten.

Bij Padam Specialistische Thuisverpleging geloven we dat constante groei en ontwikkeling de sleutel is tot uitmuntende zorg. Onze toewijding aan Evidence Based Practice en de tools die we onze medewerkers bieden, getuigen van deze overtuiging.

Trajecten, een kijkje achter de schermen

In onze trajecten duiken we diep in de kernthema’s die PaDam vormgeven. Van innovatie en duurzaamheid tot e-health en de kracht van teambuilding. Om een echt beeld te krijgen van de praktijk, hebben we zowel managers als medewerkers laten interviewen. Ontdek hoe we voortdurend streven naar een toekomstbestendige zorg, waarbij zowel de patiënt als het team centraal staan.