Nieuwe Raad van Toezicht aangesteld

Het is met groot genoegen dat we bij Padam aankondigen dat we een nieuwe Raad van Toezicht hebben benoemd, bestaande uit vooraanstaande leiders en experts in diverse vakgebieden. Deze benoeming markeert een belangrijke stap in onze voortdurende toewijding aan excellente governance en transparantie in onze organisatie.

De nieuwe Raad van Toezicht zal een cruciale rol spelen in het ondersteunen en toezicht houden op het bestuur van Padam, waarbij ze onze missie en strategie bewaken, risico’s beoordelen en kansen identificeren voor verdere groei en ontwikkeling. De leden van de Raad zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun uitgebreide ervaring, expertise en onberispelijke reputatie in hun respectievelijke vakgebieden. Wij zijn verheugd om de volgende leden van onze Raad van Toezicht te introduceren:

Links ziet u Minke Simonse: Kandidaat-notaris. In het midden afgebeeld, Bart Wils: Zorgondernemer met zeer lange staat van dienst binnen de zorg. Aan de rechterzijde, Rob Werkhoven: Voormalig directeur Marketing en Finance.

Samen brengen zij een schat aan kennis en ervaring mee op gebieden als bedrijfsvoering, financiën, juridische zaken, technologie en strategische planning. Hun toewijding aan integriteit en professionele ethiek zal onze organisatie versterken en ons helpen om onze doelen te bereiken op een manier die consistent is met onze kernwaarden.

Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat een sterke Raad van Toezicht essentieel is voor effectief bestuur en duurzaam succes. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met onze nieuwe leden om de transparantie, verantwoordingsplicht en prestaties van Padam verder te versterken.

We willen ook graag onze oprechte dank uitspreken aan de vertrekkende leden van de Raad van Toezicht voor hun waardevolle bijdragen en toewijding aan Padam gedurende hun ambtstermijn.

Samen met onze nieuwe Raad van Toezicht blijven we ons inzetten voor uitmuntendheid en innovatie in alles wat we doen, terwijl we onze missie nastreven om waarde te creëren voor al onze belanghebbenden. We kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking in de komende jaren.

Trajecten, een kijkje achter de schermen

In onze trajecten duiken we diep in de kernthema’s die PaDam vormgeven. Van innovatie en duurzaamheid tot e-health en de kracht van teambuilding. Om een echt beeld te krijgen van de praktijk, hebben we zowel managers als medewerkers laten interviewen. Ontdek hoe we voortdurend streven naar een toekomstbestendige zorg, waarbij zowel de patiënt als het team centraal staan.